vlag
vlag

Welkom bij Funtazia International Child Care!

Funtazia is een Engels sprekende kinderopvang die is gevestigd op de Nord Anglia International School of Rotterdam campus in Rotterdam - Hillegersberg. In onze gezellige en ruime omgeving bieden wij een echt thuis weg van huis voor kinderen van 3 maanden tot 12 jaar.

Het team van Funtazia bestaat uit zeer gemotiveerde, goed opgeleide, en gekwalificeerde medewerkers die voldoen aan de Nederlandse vereisten om te mogen werken in de kinderopvang. Elke medewerker is in het bezit van een EHBO-certificaat en heeft een BHV-cursus gevolgd.

Bij Funtazia kinderopvang bieden wij:

  • Lokalen gebouwd en ingericht volgens de hoogste normen en specificaties.
  • Ruime speelruimte binnen en buiten.
  • Drie grote en comfortabele kamers die geschikt zijn ingericht voor elke leeftijdsgroep: twee groepen voor de kinderopvang en één voor de naschoolse opvang (BSO) en vakantie opvang.
  • Een apart slaapgedeelte voor baby's. De slaapkamer is ingericht met meubels die voldoen aan de Nederlandse gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.
  • Hoogste veiligheid binnen het schoolterrein: hoge afrastering, veiligheidspoort, beveiligingscamera's.
  • Alarmsysteem: wij inspecteren en onderhouden onze gebouwen, terreinen en voorzieningen, op een regelmatige basis volgens veiligheids- en hygiëneprocedures. Het gebouw is uitgerust met een brandmeldsysteem dat in geval van nood wordt ingeschakeld. We voeren noodoefeningen met de kinderen uit, en alle medewerkers zijn volledig op de hoogte van de procedures voor het veilig evacueren van het gebouw.